Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Ένας τρόπος που 2 € αποκτούν τεράστια αξία !!!


Με σύνθημα «Παίζουμε με χαμόγελο» την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Ν.Α., στο Emileon Sport Center (Δοκίμι), το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, με σκοπό την ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Οι ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 2 ευρώ (€), θα ισχύει και για τις δύο ημέρες, ενώ για τα παιδιά η είσοδος θα είναι δωρεάν. Events, εκπλήξεις και ένα μεγάλο δώρο σας περιμένουν. Ακόμη ο «θαυματοποιός» Κρίστοφερ, της Ελληνικής Ακαδημίας Ταχυδακτυλουργών, θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους με ένα μεγάλο ταχυδακτυλουργικό θέαμα!!!

Συμμετέχουν οι κάτωθι ποδοσφαιρικές ομάδες: Παναιτωλικός (Κ20), Α.Ε. Μεσολογγίου, Π.Α.Ο.Κ. Καλυβίων, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Φλόγα Παλαιομάνινας, Αναγέννηση Θέρμου, Παναμβρακικός Μπούκας και Αστέρας Καμαρούλας.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Θέρμου σήμερα το απόγευμα στις 19:30. Για διαρκή ενημέρωση του τουρνουά πατήστε εδώ.


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!