Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

H ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

     Η πόλη του Αγρινίου  θα συμμετέχει στην εκδήλωση υποστήριξης της 11ης Λαμπαδηδρομίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) η οποία ξεκίνησε φέτος από το Καναλάκι του Δήμου Πάργας. 

     Για 11η συνεχή χρονιά η “Φλόγα της Αγάπης” περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα, μεταλαμπαδεύοντας σε κάθε γωνιά το μήνυμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την αγάπη για το συνάνθρωπο και την αλληλεγγύη σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. 

     O Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου θα ανάψει τη δική του φλόγα σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  14  Σεπτεμβρίου  σε συνεργασία με την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός  στο ημίχρονο του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης   της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. 

     Η τελετή έναρξης θα γίνει στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, απ’ όπου και η εκκίνηση προς το γήπεδο του Παναιτωλικού γύρω στις  16:00. 

     Η  παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει  ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και  την υποστήριξή σας στο ιερό έργο του εθελοντικού κινήματος.

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι  η εξής: 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16:00  Συγκέντρωση λαμπαδηδρόμων στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.

16:30  Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος  της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου   από την κεντρική πλατεία Αγρινίου.

16:45  Άφιξη πεζοπόρου τμήματος της ομάδας Ολυμπιακός Παναιτωλίου στο γήπεδο του Παναιτωλικού. 

17:00 ‘’ Άναμμα φλόγας – Τελετή λήξης’’  στο γήπεδο του Παναιτωλικού κατά τη διάρκεια  ημίχρονου του αγώνα Παναιτωλικός – Εργοτέλης.Σας περιμένουμε, προκειμένου να διαδώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της Αγάπης και της Ζωής.

  Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ